Cardi B afslører, hvor mange penge hun bruger på coronatest: »Det er seriøst en helt ny forretning«

Cardi B afslører, hvor mange penge hun bruger på coronatest: »Det er seriøst en helt ny forretning«
Cardi B. (Foto: Jora Frantzis)

Cardi B har før været befriende ærlig omkring de specifikke omkostninger ved at være rapstjerne. I begyndelsen af karrieren talte hun således bramfrit om, hvor meget hun tjente på forskellige koncertoptrædener, og tidligere i år har hun afsløret, hvad det kostede at lave den overdådige ‘WAP’-video.

Nu har New York-rapperen så fortalt på Twitter, hvor meget hun bruger på coronatests, og det er faktisk en hel del. Nemlig 250 dollar per test. Og det løber altså op, når hendes management og »glam team« skal testes fire gange om ugen, som hun skriver på Twitter.

»Det er seriøst en helt nyt forretning«, skriver rapstjernen blandt andet i sit opslag. Og selvom 250 dollar måske ikke lyder som det helt store for en stjerne som Cardi B, er det måske alligevel ikke småpenge i længden, for hvis hun og tre andre skal testes fire gange ugentligt et helt år, løber pengene op til over 200.000 dollar – altså over en million kroner.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af