Ariana Grande søger polititilhold mod stalker, der truede hende på livet

Ariana Grande søger polititilhold mod stalker, der truede hende på livet
Ariana Grande. (Foto: Dave Meyers)

Når man som Ariana Grande har millioner af fans, følger der desværre også som regel nogle brodne kar med.

Det har popstjernen senest erfaret, da en mand ved navn Aharon Brown angiveligt har generet hende gennem 7 måneder – for til sidst at troppe op foran hendes bolig med en stor jagtkniv.

Det skriver TMZ, som også fortæller, at hændelsen fandt sted 9. september. Her bad Grandes vagter Brown om at smutte, hvorefter han angiveligt skreg: »Jeg fucking dræber jer og hende« og svingede med sin kniv. Herefter blev politiet tilkaldt, og Brown er nu i deres varetægt.

Chikanen og truslen har fået Ariana Grande, der var hjemme på aftenen, til at anmode om et polititilhold mod Brown.

»Jeg frygter for min sikkerhed og min families sikkerhed. Jeg frygter, at hr. Brown vil fortsætte med at komme til mit hjem og forsøge at fysisk skade eller myrde mig eller mine familiemedlemmer, hvis der ikke er et polititilhold«, siger Ariana Grande ifølge TMZ i indgivelsen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af