Beyoncé siger tak med håndskrevet brev: »Jeg græd glædestårer og var dækket i gåsehud«

Beyoncé siger tak med håndskrevet brev: »Jeg græd glædestårer og var dækket i gåsehud«
Beyoncé til Super Bowl i 2013. (Foto: Ezra Shaw/Getty Images)

Beyoncé kunne 4. september fejre sin 40-års fødselsdag, og selvfølgelig strømmede det ind med lykønskninger fra nær og fjern – både fra tusindvis af fans og fra kendiskollegaerne.

»Vi elsker dig, jeg elsker dig, verden elsker dig – vi er allesammen intet uden dig«, lød det blandt andet fra Billie Eilish i en video, hvor en lang række kendte ønskede stort tillykke med den runde fødselsdag.

Nu er det dog fødselarens egen tur, og i et længere håndskrevet brev, der er blevet publiceret på hendes officielle website, siger Beyoncé af hjertet tak for de mange hilsener.

»Jeg er så taknemmelig for alle de inspirerende mennesker, som tog sig tid til at sende mig alle de her smukke beskeder. Jeg græd glædestårer og var dækket i gåsehud«, skriver Beyoncé, som også reflekterer over, hvor hun er i livet lige nu.

»Det her er det første år, hvor jeg virkelig har forstået, hvad det vil sige at være i live og at leve i nuet. Det er første gang, jeg har en forståelse for, hvor skrøbeligt livet er, hvor hårdt livet kan være til tider, og derfor hvor vigtigt det er at stoppe op og dufte til roserne under de gode tider. Jeg troede, jeg vidste det som 21- og 30-årig, men det gjorde jeg ikke«, skriver Beyoncé.

Hun slutter brevet af med at skrive »I love you deep«, hvor ‘deep’ er gentaget præcis 40 gange.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af