Dopha varmer op, når Jada til november giver sine to hidtil største koncerter

Dopha varmer op, når Jada til november giver sine to hidtil største koncerter
Dopha. (Foto: PR)

Jada har spillet på diverse store festivalscener landet rundt, men til november giver den danske popkunstner sine hidtil to største solokoncerter, når hun rammer først Aarhus Congress Center (12/11) og herefter K.B. Hallen i København (13/11).

Nu har Jada afsløret, at poptalentet Dopha – der tidligere i år udgav sit blændende debutalbum ‘The Game’ – kommer til at agere support i både Aarhus og København.

»Jeg elsker Dopha, fordi hun bare er fucking badass og god og sej. Hun synger og spiller som en drøm og giver så meget af sig selv. På scenen synes jeg bare hun er helt vildt nærværende, vild og fri, og jeg glæder mig så meget til at have hende og hendes band med rundt og til at gå fuldstændig amok sammen med publikum«, fortæller Jada i en pressemeddelelse.

Dopha selv er også ret begejstret for at skulle spille før Jada.

»Jeg er virkelig taknemmelig for at skulle varme op for Jada! Hun er en stor inspiration for mig, så det føles både syret og overdrevet fedt at skulle med. Jeg glæder mig helt vildt til at opleve de store sale og til at låne hendes publikum for en stund til de to koncerter – og selvfølgelig til at se Jada live. Hun er fantastisk, og hendes stemme og band er enormt inspirerende«, udtaler Dopha.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af