Hugo Helmig indstiller karrieren: »Alt lukkes ned på ubestemt tid«

Hugo Helmig indstiller karrieren: »Alt lukkes ned på ubestemt tid«
Hugo Helmig. (Foto: PR)

Over weekenden har Hugo Helmig meddelt (via sit pladeselskab The Bank), at han lukker ned for sin karriere på ubestemt tid. Det skriver Ritzau.

Beslutningen skyldes musikerens kamp med angst, der blandt andet drev ham ud i et stofmisbrug for tre år siden, som han siden fik behandling for.

Men selvom misbruget er lagt på hylden, er angsten ikke forsvundet. Og derfor trækker Helmig sig nu fra rampelyset.

Til Ritzau udtaler pladeselskabet The Bank: »Alt lukkes ned på ubestemt tid, og det er på nuværende tidspunkt ikke sikkert, at Hugo vender tilbage til musikken«.

Det betyder, at Helmigs kommende Danmarksturné aflyses, mens hans planlagte udgivelse ‘Lulu vol. 3’ også sættes i bero.

Til Ritzau udtaler Helmig via sit pladeselskab: »Jeg må indse, at selv om jeg lykkedes med at komme helt ud af mit misbrug, har jeg ikke fået kontrol med den angst, der fik mig ud i misbruget«

»Angsten er lige nu så voldsom, at jeg på ingen måde kan gennemføre min planlagte turné, og jeg har også indset, at jeg må stoppe karrieren helt, hvis jeg skal have fikset det, der er gået i stykker indeni mig«.

Han fortsætter: »Jeg ved, at jeg skuffer fans, mit band og alle dem, der arbejder med mig, men jeg føler ikke, at jeg har noget valg. Lige nu må jeg ofre det, jeg holder allermest af, nemlig musikken«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af