NorthSide afslører de første 15 navne til næste års festival – Nick Cave, Lewis Capaldi og danske sværvægtere

NorthSide afslører de første 15 navne til næste års festival – Nick Cave, Lewis Capaldi og danske sværvægtere
Nick Cave. (Foto: Jim Dyson/Getty Images)

I 2022 er det flyttetid for NorthSide, som næste år kommer til at foregå på den nye lokation i Eskelunden.

Nu har festivalen afsløret den første musikpakke til næste års plakat, og blandt de 15 navne gemmer der sig både internationale stjerner samt en lang række sværvægtere fra den danske scene.

Dagens annonceringer:
Nick Cave & The Bad Seeds 
Lewis Capaldi 
Disclosure 
Girl In Red
Princess Nokia
Kashmir
Mew
Suspekt
Jada
Tessa
Clara
Hans Philip
Coco O.
Drew Sycamore
Undertekst

NorthSide finder sted 2.-4. juni, og efter af have aflyst en hel turné inklusive to Royal Arena-koncerter i 2021 får danskerne nu igen mulighed for at opleve Nick Cave på dansk jord. Han vender tilbage til Aarhus-festivalen, som han besøgte i 2013.

Cave får selskab af den storstreamende singer/songwriter Lewis Capaldi fra Skotland samt den amerikanske rapper Princess Nokia.

Ifølge en pressemeddelelse er dagens musikpakke i høj grad også »en hyldest til den massive danske talentmasse, som om nogen også måtte lide under de seneste års larmende koncert- og festivaltavshed«.

10 ud af dagens 15 annonceringer er således danske, og med navne som Tessa, Suspekt, Mew, Kashmir, Jada og Drew Sycamore spænder spektret over både hiphop, rock og pop.

Ifølge pressemeddelelsen har »et overvældende antal festivalgæster« taget deres billetter med videre fra 2020 og 2021, hvilket betyder, at der ikke kommer ret mange billetter til salg til NorthSide anno 2022.

De resterende partoutbilletter sættes til salg 1. november kl. 10.00 på northside.dk. De resterende dagsbilletter bliver sat til salg 1. februar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af