»Jeg dør af grin over dig«: Big Sean, Jay-Z og flere reagerer på kontroversielt Kanye West-interview

»Jeg dør af grin over dig«: Big Sean, Jay-Z og flere reagerer på kontroversielt Kanye West-interview
Kanye West. (Foto: Brad Barket/Getty Images.)

Kanye West eller Ye, som han jo hedder nu – har aldrig været sådan en, der holdt igen, når han blev interviewet. Men hans seneste interview hos podcasten Drink Champs må alligevel være et af hans mest eksplosive.

Ye fik blandt andet kastet mudder efter sine tidligere samarbejdspartnere Big Sean og John Legend og udtalte også, at han engang har lavet en gruppechat med Kim Kardashian, Drake, Jay-Z og Travis Scott, hvor han fortalte dem, at han har flere penge end dem alle tilsammen.

Når man er ude med riven på den måde, kommer der selvfølgelig også svar.

Big Sean var nok den, der fik de hårdeste knubs. Kanye kårede det nemlig til sit livs største fejltagelse, at han nogensinde havde givet Big Sean en pladekontrakt. Big Seans reaktion på interviewet var da også målløs.

»Jeg var lige sammen med manden, og der sagde han intet af det her«, har han skrevet på Twitter og tilføjet: »Jeg dør af grin over dig«.

Produceren Just Blaze, som Ye blandt andet arbejdede side om side med, da de lavede Jay-Z-klassikeren ‘The Blueprint’, fik også en sviner. Ifølge Ye var kollegaen ikke andet end en »efterligner«.

Just Blaze er, ligesom Big Sean, ret paf. »Intet af det, han sagde angående mig, giver mening i forhold til vores historie og vores interaktioner – især set i lyset af, at der på det seneste har været forsøg på at samarbejde igen«, lyder det fra produceren via et Instagram-opslag.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jay-Z har også ifølge Complex forsvaret Just Blaze i en Twitter-chat, hvor han blandt andet kaldte Yes udtalelser for »unfair«. Ifølge Jay-Z var alle fælles om at skabe ‘The Blueprint’: »Ingen kopierede hinanden«.

Ser man lidt tættere på, hvem der har liket Just Blazes opslag, finder man desuden Yes ærkefjende nummer ét: Drake.

Det, at Drake har liket et Kanye-kritisk post kan nok godt tolkes som en subtil reaktion på de ting, Kanye sagde om ham i radiointerviewet. Her hævdede Kanye blandt andet, at han ville vinde over Drake, hvis de lavede en Verzuz-battle for at se, hvem der har det bedste bagkatalog.

En anden rapper, der fik et par hurtige bemærkninger fra Kanye, var Soulja Boy. Dennes vers blev således fjernet fra ‘Donda’, fordi det var decideret dårligt, fortalte West i interviewet. Det kunne Soulja selvfølgelig ikke lade gå ubemærket hen.

Så han fyrede op for en ret underholdende svada i en livestream, hvor han blandt andet sagde: »Lad være med at gå på en eller anden motherfucking platform og sig alt muligt andet end det, du sagde til mit ansigt«, råber Soulja Boy i streamen. »Sig til mit ansigt, at det var skrald! Hvem klippede dit hår? Det ser helt fucked ud«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af