Det vrimler med opsigtsvækkende citater i nyt to timer langt Kanye West-interview

Det vrimler med opsigtsvækkende citater i nyt to timer langt Kanye West-interview
Kanye West i 'Drink Champs'-podcasten. (Foto: Screenshot)

Kanye West – eller Ye, som han officielt hedder nu – giver ikke særlig mange interviews længere. Men af netop den årsag er hvert eneste Ye-interview unikt og bringer nogle opsigtsvækkende citater med sig. Som da han i 2019 fortalte, at før-ægteskabelig sex var forbudt under tilblivelsen af ‘Jesus Is King’. Eller da han i 2018 erklærede, at det var nedladende, når hvide medier kalder ham for rapper.

Nu er der landet et nyt stort Ye-interview – det første siden udgivelsen af ‘Donda’ – denne gang med podcasten ‘Drink Champs’.

Podcastværterne DJ EFN og N.O.R.E. lægger da heller ikke skjul på, at de har fat i et scoop, når de introducerer Ye i deres nye episode, hvor de har besøg i over to timer.

Og som sædvanligt holder Ye ikke igen med de opsigtsvækkende udtalelser.

Allerede en halv time inde i interviewet siger han: »Når hvide mennesker siger ordet rapper, er det en måde at sige nigger« (med meget udtalt ‘r’ i slutningen af ordet).

Hans pointe er, at det skaber en grad af separation og implicit rangorden, når folk beskriver hiphopkunstnere – og særligt sorte hiphopkunstnere – med et andet sprog end kunstnere i andre genrer.

Andre opsigsvækkende øjeblikke inkluderer, at han fortæller, at den værste ting, han nogensinde har gjort, var at give Big Sean en G.O.O.D. Music-kontrakt.

Ye siger endvidere, at både Big Sean og John Legend – under Yes præsidentkampagne i 2020 – blev »udnyttet af Demokraterne til at komme efter ham, der rent faktisk har forandret deres liv«. Det klip kan ses herunder.

Interviewet vrimler generelt med opsigtsvækkende citater. »Når jeg i løbet af fem sange sidder ved siden af Marilyn Manson og DaBaby, lige efter de begge er blevet cancelled … så føles det som om, de slet ikke kan cancelle os overhovedet«.

Hele interviewet kan ses på YouTube herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af