Kanye West giver MAGA-hat og præsidentkampagne en del af skylden for bruddet med Kim Kardashian i Thanksgiving-tale

Kanye West giver MAGA-hat og præsidentkampagne en del af skylden for bruddet med Kim Kardashian i Thanksgiving-tale
Kanye West. (Foto: Robin Marchant/Getty Images)

I går var det som bekendt Thanksgiving i USA, og hedder man Kanye West (eller rettere Ye), betyder det selvfølgelig, at der skal holdes en tale.

Rapperen har delt en video på Instagram, hvor han gennem fem minutter taler ud om sine op- og nedture, imens man på billedsiden ser et hættetrøjeklædt gospelkor synge højstemte sange.

»Det eneste, jeg tænker på hver dag, er, hvordan jeg får min familie samlet igen, og hvordan jeg kurerer den smerte, jeg har forårsaget«, siger Kanye, hvorefter han kommer ind på en række handlinger, som han mener, var skyld i skilsmissen med Kim Kardashian.

I talen siger Kanye blandt andet, at hans politiske tilbøjeligheder – både hans ihærdige støtte til Donald Trump og hans egen fejlslagne præsidentkampagne sidste år – har været med til at skubbe Kardashian væk.

»Gode Gud, min hustru kunne ikke lide, at jeg havde den røde hat på. Som den gode hustru, hun er, ville hun bare beskytte mig og vores familie. Jeg gjorde mig selv og vores familie til en skydeskive for ikke at være afstemt med Hollywoods politiske ståsted, og det var hårdt for vores ægteskab«, siger han i videoen.

»Så stillede jeg op som præsident uden at have forberedt mig grundigt nok og uden at have allierede på nogen af de to sider. Jeg gjorde min hustru flov med den måde, jeg præsenterede information om vores familie på under det – gudskelov – eneste pressemøde. Det eneste, min far sagde til mig efterfølgende, var: ‘Skriv din tale næste gang, søn’«.

I talen nævner Kanye desuden, at han begyndte at få anfald, hvor han råbte af folk, efter han stoppede med at tage den medicin, han blev rådet til at tage efter et manisk anfald i 2016.

Han nævner også, at han har været en »selvretfærdig« kristen, og at han desuden er »meget, meget, meget, meget, meget, meget attraktiv«.

Se hele videoen herunder.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af