Ny festival i København afslører de første fire navne – Liam Gallagher på toppen af plakaten

Ny festival i København afslører de første fire navne – Liam Gallagher på toppen af plakaten
Liam Gallagher på NorthSide i 2018. (Foto: Sophus Wolf/Soundvenue)

Til sommer får København en helt ny festival, når Syd For Solen indtager Søndermarken med tre dages musik 10.-12. juni.

Nu er de første fire kunstnere kommet på plakaten, og helt i toppen finder man Liam Gallagher, som er hovednavn fredag den 10. juni. Samme dag spiller også danske Prisma samt britiske Goat Girl og Black Honey.

Og det er på ingen måde tilfældigt, at dagens fire kunstnere spiller samme dag.

Syd For Solen bliver nemlig arrangeret på en måde, hvor de enkelte dage har hvert sit særpræg og et specifikt tilrettelagt program, der er bygget op omkring hovednavnet. Som det ser ud lige nu, er det også kun muligt at købe endagsbilletter.

»Syd For Solens musikprogram bliver bygget op omkring tre hovednavne, der spiller hver deres dag. Vi kommer til at lave et massivt line-up omkring Liam Gallagher, der understøtter hans energi og troværdighed. Det handler ikke nødvendigvis om genre, men om at skabe et helstøbt program, hvor man både kan opleve velkendte og nye ting på en enkelt dag«, fortæller Nikolaj Thorenfeldt, CEO hos smash!bang!pow!, der står bag Syd For Solen.

Der er plads til 15.000 gæster hver dag til Syd For Solen. Billetter er til salg nu via Billetlugen.

Syd For Solen
10.-12. juni
Søndermarken
Billetpris: 650 kr. for endagsbillet

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af