Et af sidste års store rap-gennnembrud, Pooh Shiesty, erklærer sig skyldig i sag om skyderi – kan stå til 20 års fængsel

Et af sidste års store rap-gennnembrud, Pooh Shiesty, erklærer sig skyldig i sag om skyderi – kan stå til 20 års fængsel
Pooh Shiesty. (Foto: PR)

I 2021 blev Pooh Shiesty et af de helt store nye navne på hiphopscenen takket være blandt andet storhittet ‘Back In Blood’ med Lil Durk. Den sang kårede vi til en af sidste års bedste. Han har derudover også samarbejdet med andre store navne som Lil Baby, Gucci Mane og 21 Savage.

Men samtidig med, at musikkarrieren for alvor har taget fart, har Memphis-rapperen konstant haft problemer med loven.

Der er blandt andet en anklage om, at Pooh Shiesty angiveligt har skudt en vagt på en stripklub. Men det er især en sag omkring et skyderi i oktober 2020, der kommer til at definere rapperens videre liv. Her er Pooh Shiesty anklaget for at have skudt en mand i numsen i forbindelse med et køb af pot og sneakers.

I den sag har rapperen nu erklæret sig skyldig i våbenbesiddelse. Det sker i forbindelse med en aftale, hvor andre af anklagerne er frafaldet. Det rapporterer Rolling Stone.

Pooh Shiesty kan dog stadig stå til 20 års fængsel ifølge myndighederne i Florida.

Det er dog stadig bedre end de oprindelige anklager: De kunne have medført livstid.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af