Nå, så Kanye West spiller festivaler i 2022?

Nå, så Kanye West spiller festivaler i 2022?
Kanye West. (Foto: Kevork Djansezian/Getty Images)

Kanye West er ikke længere så tilbøjelig til at spille festivaler. Bevares, han dukker da op engang i mellem, men det er oftest som gæst. De senere år i karrieren har han nemlig fokuseret på stort anlagte turneer med gennemtænkte scenografier, som ikke har været mulige at implementere i en festivalsetting.

Men noget tyder på, at Kanye West er klar til at spille festivaler i 2022. Ifølge Variety skal rapperen nemlig headline den gigantiske Coachella-festival i USA, der løber over to weekender i april.

Ifølge Varietys kilder er Billie Eilish også sat til at være hovednavn på festivalen, der som så mange andre af sin slags var nødt til at aflyse i 2020 og 2021.

Tilbage i 2020 skulle Rage Against the Machine, Frank Ocean og Travis Scott have været hovednavnene, og Coachella har allerede udtalt, at Ocean vender tilbage, men først i 2023. Billboard har fået bekræftet, at hverken Rage eller Scott kommer på årets festival.

I forhold til Kanye West er spørgsmålet så, om Coachella-tingen kan føre til flere festivalkoncerter – potentielt i Danmark? Eller om det bliver sådan en one-off som Beyoncés allerede legendariske Beychella-koncert på Coachella i 2018. Vi håber selvfølgelig på det første.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af