Se højdepunkter fra Beyoncés vanvittige Coachella-koncert – med Destiny’s Child, Solange og Jay-Z

Se højdepunkter fra Beyoncés vanvittige Coachella-koncert – med Destiny’s Child, Solange og Jay-Z
Beyoncé på Coachella 2018. (Foto: Larry Busacca/Getty Images)

Rygterne har længe floreret omkring Beyoncés 12-timers øvedage og de hundredevis af dansere, hun havde booket til sin imødesete Coachella-optræden. Lørdag aften amerikansk tid indtog Queen Bey endelig scenen med et fuldstændig overvældende liveshow, der mere end indfriede de tårnhøje forventninger.

Beyoncé
er den første sorte kvinde nogensinde til at headline Coachella, og den position udnyttede hun til fulde i sit to timer lange show, der bød på et kæmpe marching band, masser af dansere, adskillige tøjskift og så lige en surprise-optræden fra Destiny’s Child-makkerne Kelly Rowland og Michelle Williams, der gav et medley af nogle af gruppens største hits fra 00’erne.

Herudover dukkede husbonden Jay-Z op på ‘Déja Vu’ og teasede, hvad man kan forvente af parrets kommende koncert i København, mens lillesøster Solange gav en danseoptræden med Beyoncé på ‘Get Me Bodied’.

Var man tidligt oppe denne søndag morgen kunne man fange hele koncerten live via festivalens officielle livestream, men gik man glip af koncerten, kan man stadig nå at fange streamen et par timer endnu i videoen herunder (spol lidt frem i streamen, indtil koncerten begynder) samt se setlisten og højdepunkter fra koncerten i billeder nedenfor.

Beyoncé Coachella-setlist:
Crazy in Love
Freedom
Lift Every Voice and Sing (James Weldon Johnson cover)
Formation
Sorry
Bow Down / I Been On
Drunk in Love
Diva
***Flawless
7/11
Don’t Hurt Yourself
I Care
Partition
Yoncé
Mi gente (J Balvin cover)
Baby Boy
Hold Up
Countdown
Check on It
Déjà Vu (feat. Jay-Z)
Run the World (Girls)
Lose My Breath (feat. Destiny’s Child)
Say My Name (feat. Destiny’s Child)
Soldier (feat. Destiny’s Child)
Get Me Bodied (feat. Solange)
Single Ladies (Put a Ring on It)
Love On Top

#yesssssssss #queenb #beyoncecoachella

A post shared by McKenzie Sound (@the2ndround) on

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af