Beyoncé og Jay-Z kommer til Danmark med fælleskoncert

Beyoncé og Jay-Z kommer til Danmark med fælleskoncert
Beyoncé og Jay-Z. (Foto: Kevork Djansezian/Getty Images)

Rygterne startede i sidste uge, men nu er det officielt: Beyoncé og Jay-Z tager på fællesturné, og ægteparret rammer Danmark.

Beyoncé og Jay-Z giver koncert i Parken i København den 23. juni, og billetsalget starter via Ticketmaster den 19. marts kl. 10. Der er syv forskellige prisklasser af billetter, der strækker sig fra 450 til 1.100 kr.

Koncerten er en del af turneen ‘On the Run 2’, som naturligvis er en efterfølger til Beyoncé og Jay-Z’s fælles ‘On the Run Tour’, der i 2014 strakte sig over 21 koncerter. Kun to af dem var dog i Europa, begge i Paris.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

På den første turné havde familien Knowles-Carter de to album ‘Beyoncé’ og ‘Magna Carta Holy Grail’ med til setlisten, mens den i 2018 kommer til at stå på det bedste fra ‘Lemonade’ og ‘4:44’ – selvfølgelig kombineret med spandevis af hits fra deres respektive bagkataloger.

Jay-Z har tidligere udtalt, at ægteparret på et tidspunkt før deres to seneste soloudgivelser arbejdede på et fællesalbum. Ville det ikke være stærkt, hvis det projekt fik lov til at manifestere sig inden turneen?

Beyoncé var senest i Danmark i 2016, hvor hun gav en komplet overlegen koncert i Parken.

Hør i øvrigt seneste udgave af Standard – Soundvenues hiphop-podcast – her:

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af