Jay-Z bekræfter, at han og Beyoncé har arbejdet på et fællesalbum

Jay-Z bekræfter, at han og Beyoncé har arbejdet på et fællesalbum
Beyoncé og Jay-Z. (Foto: Isaac Brekken/Getty Images)

Ægteskabet mellem Jay-Z og Beyoncé har været noget af en rutsjebanetur de seneste år, hvilket vi har været vidner til via alt fra elevator-overvågningskameraer til begge kunstneres dybt personlige soloudspil: Beyoncés ‘Lemonade’ fra sidste år og Jay-Z’s ‘4:44’, der udkom i sommer.

På trods af eller måske netop i kraft af dette har rygterne om et fællesalbum fra ægteparret floreret heftigt. I et nyt interview med The New York Times sætter Jay-Z endelig ord på både kriserne og disses kreative afløb. Her bekræfter han, at han og Beyoncé tidligere har arbejdet på et fællesalbum – dog lyder det desværre ikke som om, det er noget, vi kan forvente at høre.

Jay-Z blev spurgt ind til, hvordan han og Beyoncé kom igennem deres krise, og hvordan de konfronterede hinanden med de personlige album, den mundede ud i for begge parter:

»(…) Vi brugte nærmest vores kunst som terapi. Og vi begyndte at lave musik sammen«. 

»Og så var musikken, som hun lavede på det tidspunkt, længere henne. Så hendes album kom ud i modsætning til fællesalbummet, vi arbejdede på. Vi har stadig en del af musikken. Og dette er, hvad det blev til. Der var aldrig et tidspunkt, hvor jeg tænkte: ‘Jeg laver dette album’. Jeg var lige dér hele tiden«.

»Det bedste sted er midt i smerten. Og det var der, vi sad. Og det var ubehageligt. Og vi havde mange samtaler. Du ved. Jeg var rigtig stolt af den musik, hun lavede, og hun var rigtig stolt af den kunst, jeg udgav. Og, du ved, når alt kommer til alt, har vi virkelig en sund respekt for hinandens håndværk. Jeg synes, hun er fantastisk«.

Læs det fulde interview via The New York Times HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af