Dette Kanye West-samarbejde havde vi ikke set komme

Dette Kanye West-samarbejde havde vi ikke set komme
Kanye West. (Foto: John Shearer/Getty Images for MTV.com)

Kanye West er stadig i fuld gang i studiet, selv om han allerede har udgivet en foreløbig udgave af ‘Donda 2’ på sin nye streamingenhed, Stem Playeren.

Over weekenden lagde rapperen et billede op på sin Instagram, hvor han er i studiet med ingen ringere end Victoria Legrand og Alex Scally fra Beach House. Det er uvist, præcis hvornår billedet er taget, men Stereogum påpeger, at West har samme tøj på som i en Instagram Live fra samme dag.

Konstellationen har allerede vakt en del overraskelse på sociale medier, for Beach Houses atmosfæriske dreampop og hypnotiserende melodier står umiddelbart i skarp kontrast til Wests musik. Men som bekendt er Kanye ikke en kunstner, der lader sig begrænse af publikums forventninger.

Beach House har længe haft markante fans inden for hiphop og r’n’b. The Weeknd samplede sangene ‘Master of None’ og ‘Gila’ fra bandets debutalbum på sin egen udgivelse ‘House of Balloons’. Og Kendrick Lamar samplede bandet på sangen ‘Money Trees’ fra ‘Good Kid, M.A.A.D City’.

Også folk som Tyler, the Creator har hyldet Beach House, men umiddelbart er det første gang, at bandet rent faktisk er i studiet med en højprofileret rapper. Hvis de har været, har det i hvert fald ikke manifesteret sig i nogle markante numre.

Om Wests studiesession med Beach House rent faktisk bliver til en sang, må tiden vise. Noget tyder i hvert fald på, at han løbende tilføjer nye sange til ‘Donda 2’-tracklisten.

Beach House er netop aktuelle med albummet ‘Once Twice Melody‘, som vores anmelder tildelte fem stjerner. Han skrev: »Beach House udvider på udsøgt vis deres udtryk på et dobbeltalbum, hvor særligt brugen af livetrommer og strygerensemble giver Beach Houses fortsat flotte og stilsikre dreampop ekstra pondus«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af