Internettets store trend efter annonceringen af Rihannas graviditet? Drake-memes

Internettets store trend efter annonceringen af Rihannas graviditet? Drake-memes
Drake. (Foto: Gregory Shamus/Getty Images)

De sociale medier eksploderede i går, da Rihanna og Asap Rocky annoncerede, at de venter sig deres første barn sammen.

Internettet flød over med lykønskninger, men særligt et andet format dominerede diskursen på sociale medier: Drake-memes.

Omdrejningspunktet for de mange memes (se nederst) er at give et bud på, hvordan Drake mon har taget nyheden om Rihannas graviditet.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Drake og Rihanna har kendt hinanden siden 2005, hvor de mødtes under musikvideo-optagelserne til ‘Pon De Replay’. I 2009 rygtedes det, at duoen datede.

Drake beskrev i 2014 Rihanna som sin »ultimative fantasi« i et interview med Rolling Stone Magazine. I 2016 gik han skridtet videre, da han erklærede sin kærlighed til hende på scenen ved MTV’s Video Vanguard Award: »Jeg har været forelsket i hende, siden jeg var 22 år. Hun er en af mine bedste venner i verden«.

I 2016 udgav de hittet ‘Work’ sammen, og fejrede udgivelsen med matchende haj-tatoveringer. Rihanna fik dog fjernet sin, da hun fandt sammen med Asap Rocky.

I et interview med Vogue fra 2018 fortalte Rihanna, at hende og Drake ikke længere var venner: »Vi er ikke venner lige nu, men vi er heller ikke fjender. Det er, hvad det er«, sagde hun.

Om Drake har i sinde at reagere på graviditeten, må tiden vise.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af