The Libertines kommer til Danmark på jubilæumsturné

The Libertines kommer til Danmark på jubilæumsturné
The Libertines. (Foto: PR)

Sidste år kunne vi berette, at Pete Doherty på magisk vis ser ud til at have droppet fortidens barske rockstjernelivsstil til fordel for en lyksalig tilværelse med sin hustru på landet i Frankrig. Fra crack-krystaller til Comté-ost – hurra for den livsstilsforandring.

Men det er altså ikke slut med gode nyheder, hvis man hører til dem, der stadig har et ømt punkt for den britiske enfant terrible. Hans første band, de sagnomspundne The Libertines, som Doherty startede med Carl Barât, har således meldt ud, at de kommer til Danmark – nærmere bestemt Store Vega 1. november.

Det er nemlig 20 år siden, The Libertines udgav debutalbummet ‘Up the Bracket’, og det skal fejres med en jubilæumsturné, som altså også rammer vores hovedstad.

Billetsalget starter 25. februar kl. 11.00 via Ticketmaster.dk.

The Libertines (UK) – Up The Bracket 20th Anniversary Tour
1. november 2022
Store Vega
Billetpris: 350 kr.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af