Verden ville være et bedre sted, hvis alle udviste samme betænksomhed mod deres fans som Billie Eilish

Verden ville være et bedre sted, hvis alle udviste samme betænksomhed mod deres fans som Billie Eilish
Billie Eilish til Grammy Awards, januar 2020. (Foto: Emma McIntyre/Getty Images)

Det er svært ikke at holde af Billie Eilish. Den 20-årige sanger har tilsyneladende ingen af de nøkker, man måske ellers forventer fra en af verdens største popstjerner. Hun virker ikke fjern og afskåret fra normale mennesker, men som en person, der virkelig bekymrer sig om sine fans.

I denne weekend stoppede hun for eksempel en koncert i Atlanta, da en koncertgæst kæmpede med at få en inhalator til at virke.

»Vi tager os af vores folk«, sagde Eilish under koncerten og bad alle om at tage det roligt og ikke mase sammen. Efter en kort pause gik showet så videre igen.

Det virker måske som en lille ting, men den slags betænksomhed er netop det, der er brug for til koncerter med især meget unge gæster, der godt kan gå hen og blive lige lovlig intense.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vi behøver jo ikke gå langt tilbage i tiden for at se et eksempel på en musikbegivenhed, der løb totalt af sporet. Så sent som i november måned blev ti mennesker mast ihjel til en festivalkoncert med Travis Scott, mens musikken spillede videre.

I den kontekst er det da smukt at se en kunstner som Billie Eilish, der simpelthen slukker for lyden under en koncert og lige giver sit publikum lov til at trække vejret.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af