Rihanna fortæller om dengang, ASAP Rocky tog hende på røven under prisuddeling: »Det var ikke en del af prøverne!«

Rihanna fortæller om dengang, ASAP Rocky tog hende på røven under prisuddeling: »Det var ikke en del af prøverne!«
ASAP Rocky og Rihanna til Met Gala. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Rihanna og ASAP Rocky er blevet et par, og snart bliver de også forældre for første gang.

Begge dele fylder en del i et nyt stort interview, Rihanna har lavet med Vogue, hvor hun blandt andet kommer ind på sit langvarige venskab med ASAP Rocky.

»Folk kommer ikke let ud af friendzonen med mig. Så det tog noget tid at komme over, hvor godt jeg kender ham, og hvor godt han kender mig«, fortæller Rihanna, som også tænker tilbage på 2012, hvor hende og Rocky optrådte til MTV VMA’s med sangen ‘Cockiness’.

»Han tog mig på røven på scenen. Det var ikke en del af prøverne!«, siger Rihanna: »Jeg var sådan: Hvad laver du!?«.

Rihanna gjorde dog ikke et stort nummer ud af det dengang.

»Min manager var sådan: Åh gud, hun må kunne lide denne her fyr. Hun ville aldrig lade sådan noget ligge«, siger hun.

Otte år senere gik parret så ind i en ny fase. Blandt andet grundet corona-lockdownen, siger Rihanna: »Han blev min familie i den tid«.

Og ja, i interviewet kommer Rihanna også en lille smule ind på sit næste album, men i lige så vage vendinger, som vi efterhånden er vant til.

»Jeg ser helt anderledes på mit næste projekt i forhold til den måde, jeg havde lyst til at udgive det tidligere. Jeg tror, denne her måde passer mig bedre, meget bedre«, siger Rihanna med henblik på, at hun ikke vil prøve at konkurrere med hverken sig selv eller andre: »Det er autentisk, det bliver sjovt for mig, og det tager meget af presset væk«.

Se Rihanna og ASAP Rockys omtalte VMA-optræden her.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af