Trods påstand om konkurs: 6ix9ine flasher 9 millioner kroner kontant og deler ny musik

Trods påstand om konkurs: 6ix9ine flasher 9 millioner kroner kontant og deler ny musik
6ix9ine. (Foto: PR)

Det er ikke mere end en måned siden, at 6ix9ine fortalte en dommer, at han var på randen af konkurs, mens han var under ed.

Nu har den kontroversielle rapper delt en video på sin Instagram, hvor han står med 1.3 millioner dollar i kontanter (svarende til godt og vel ni millioner kroner), dyre armbåndsure hele vejen op ad armen og ekstravagante sportsvogne i baggrunden.

»Det her er virkelig min livsstil«, siger rapperen flere gange til kameraet. Om det er endnu et af mange forsøg på at iscenesætte sig selv, eller om det har hold i virkeligheden, er dog svært at vurdere.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I samme ombæring har 6ix9ine delt sin første single i over et år. Sangen hedder ‘Giné’ og er tilsyneladende sat i søen for at genantænde rapperens beef med Lil Durk med referencer til Lil Durks nære ven, den afdøde rapper King Von:

»Your man got shot, you made a diss track/Go get a gun and get some get back/Your man got shot, he not coming back/Go get a gun and get some get back«, rapper 6ix9ine blandt andet.

Noget bemærkelsesværdigt lader sangen til at være et samarbejde med energidrikmærket Giné Energy, som 6ix9ine efter sigende snart udgiver en række nye smagsvarianter med. Så måske har rapperen ikke helt så mange penge, som han selv går og siger…

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af