Tyler, the Creator vinder stor Grammy-pris, men dukker ikke op til showet – takketale på Instagram sender klart signal

Tyler, the Creator vinder stor Grammy-pris, men dukker ikke op til showet – takketale på Instagram sender klart signal
Tyler, the Creator. (Foto: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Tyler, the Creator vandt i nat Grammy-prisen for Årets Rapalbum foran J. Cole, Nas og Kanye West, men rapperen var ikke tilstede i Las Vegas for at modtage statuetten.

I stedet transmitterede Tyler en takketale af en art på Instagram Live, hvor han blandt andet takkede produceren DJ Drama, der spillede en stor rolle i det vindende ‘Call Me If You Get Lost’-album.

Man skulle måske tro, at musikere ville dukke op til at show som Grammys for at modtage eventuelle priser, men Tyler, the Creator er en af mange, som de seneste år har udtalt sig kritisk om prisuddelingen.

Da Tyler i 2020 vandt sin første Grammy for ‘Igor’, kritiserede han således prisuddelingen for at placere albummet i rapkategorien i stedet for popkategorien.

»Jeg kan ikke lide ordet ’urban’ – det er bare den politisk korrekte måde at sige n-ordet på«, sagde han i den forbindelse.

Måske det var i forlængelse af det, at han ikke dukkede op? Eller måske han rent faktisk havde vigtigere ting for? Tjah, i Instagram-videoen ligner det, at han er ude og cykle med nogle venner.

Så det er jo et rimelig klart signal i sig selv.

Drake, The Weeknd og Diddy er andre artister, som de seneste år har kritiseret Grammy-uddelingen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af