ASAP Rocky frier til Rihanna i ny musikvideo

ASAP Rocky frier til Rihanna i ny musikvideo
Rihanna og ASAP Rocky i musikvideoen til 'D.M.B.'. (Foto: Screenshot)

ASAP Rocky har delt sin første single i tre år, men det er alligevel hans bedre halvdel, Rihanna, der er løbet med rampelyset i forbindelse med sangen ‘D.M.B.’

Singlen er akkompagneret af en grynet musikvideo, der skildrer parrets kærlighed gennem tykt og tyndt. Den officielle plakat til singlen beskriver sangen som et »ghetto kærlighedseventyr«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Særligt bemærkelsesværdigt frier ASAP Rocky til Rihanna omkring tre minutter inde i sangen via sine grills, hvor der står »marry me?«. Rihanna åbner munden og afslører et lignende sæt grills med ordene »I do«.

Efterfølgende ses bryllupsfejringen i musikvideoen, men så vidt vides er der altså udelukkende tale om et fiktivt bryllup og forlovelse. En kilde fortæller TMZ, at optrinnet mest af alt bare var »for sjov«.

Rihanna og ASAP Rocky venter deres første barn sammen, som de afslørede i starten af året – godt og vel et halvt år efter at de bekræftede de vedholdende rygter, om at de var i et fast parforhold.

Rocky benytter også ‘D.M.B.’ til at lange ud efter Chris Brown, som mishandlede Rihanna, da de dannede par i 00’erne, med linjen: »I don’t beat my bitch, I need my bitch / She clean my crib, she feed my friends / She keep my secret, she keep my fridge packed, my freezer lit«.

‘D.M.B.’ forventes at være første single fra Rockys længeventede album ‘All Smiles’, som han annoncerede for over et år siden. Hvornår albummet udkommer er endnu uvist.

Sangen lander få uger efter, at ASAP Rocky blev anholdt i forbindelse med et skyderi i 2021.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af