Soundvenue og SEIN giver plads til sårbarhed på tredages festivalen Soundvenue INPUT

Soundvenue og SEIN giver plads til sårbarhed på tredages festivalen Soundvenue INPUT
Kamma. (Foto: Sofi Hellberg Olsson)

Vi lever i en tid med speederen i bund og høje forventninger, samtidig med at krig, pandemi og klimakrise dominerer nyhedsoverskrifterne. Det kan mærkes.

Derfor er Soundvenue gået sammen med webmagasinet SEIN om at skabe et rum for nogle af de følelser, som denne tid afføder. Det sker på vores nye tredages festival Soundvenue INPUT, der indtager Volume og gården ved Enghavevej 80 i København den 19.-21. maj.

SEIN er et webmagasin for unge, af unge, der i de seneste fem år har skabt en platform og et fællesskab, hvor man kan være ung, ærlig og ufiltreret sammen. På SEIN ser de, at verden omkring dem bliver ved med at bekræfte, at der er brug for netop sådan et fællesskab.

Samarbejdet på Soundvenue INPUT har fået overskriften ’Jung zu SEIN [at være ung]’ og inkluderer to talks og en brevudveksling på festivalpladsen.

Ved de to talks vil nogle af de musikere, der spiller på Soundvenue INPUT, sidde med i panelerne. Om fredagen snakker Brimheim, Kamma og Mercedess om ’Modet til at være sig selv’, mens First Hate og Dayyani giver deres bud på ’Vejen gennem forventningspresset’ om lørdagen.

Derudover har SEIN en stand på festivalpladsen, hvor de vil lave en brevudveksling, der løber over alle tre dage og arbejder videre med temaerne fællesskab og anti-ensomhed. Her kan folk deltage i tråden ved at skrive noget, man synes er svært for tiden, og samtidig svare på noget, andre har skrevet, de synes er svært. Hele udvekslingen vil dekorere standen.

Alle festivalens tre dage er der koncerter både inde i Volume og ude i gården på Enghavevej 80, ligesom der vil være talks inde i Volume og på en mindre scene i gården.

Du kan blandt andet opleve koncerter med Icekiid, Fabräk, Brimheim, Julie Pavon, Noah Carter, Goss, First Hate, Dayyani og Sulka, dj-sets fra Ganger og AVAVAV og talks med Jada, skuespilleren Besir Zeciri og instruktøren Jonas Risvig. 

Se det fulde program, køb billetter og læse mere om Soundvenue INPUT på Soundvenue.com/input. Tjek også eventen på Facebook.

Soundvenue INPUT
19.-21. maj
Enghavevej 80, København
Dagsbillet: 150 kr. // Partout: 390 kr.
Se mere og køb billetter på 
Soundvenue.com/INPUT

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af