Før Smukfest: Justin Bieber aflyser koncerter grundet lammelse i ansigtet

Før Smukfest: Justin Bieber aflyser koncerter grundet lammelse i ansigtet
Justin Bieber. (Foto: Screenshot)

Justin Bieber skulle efter planen have været i fuld gang med sin turné i Nordamerika, men den 28-årige popstjerne har været nødsaget til at aflyse to af sine koncerter grundet lammelse i ansigtet.

På Instagram fortæller Bieber, at han lider af Ramsay Hunts-syndrom, der gør ham lam i den ene side af ansigtet. I videoen demonstrerer han omfanget af den sjældne sygdom:

»Som I formentlig kan se på mit ansigt, har jeg fået et syndrom kaldet Ramsay Hunts. Det kommer fra en virus, som angriber nerven i mit øre og gør mig lam i dele af mit ansigt. Som I kan se, blinker jeg ikke med det her øje. Jeg kan ikke smile med denne side af mit ansigt. Mit næsebor kan ikke bevæge sig«, siger Bieber blandt andet.

Han tiltaler desuden de fans, der er skuffede over hans koncertaflysninger: »Med hensyn til de af jer, som er frustrerede over, at jeg har været nødt til at aflyse koncerter: Jeg er fysisk ude af stand til at gennemføre dem. Det er ret alvorligt. Jeg ville ønske, at det ikke var sådan, men min krop prøver at fortælle mig, at jeg skal sænke tempoet. Det håber jeg, at I forstår«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Justin Bieber skal efter planen spille som hovednavn på Smukfest den 3. august som del af hans ‘Justice Verdensturné’, men som musikeren selv siger i videoen, er han i tvivl om, hvor lang tid lammelsen kommer til at vare.

Turnéen er i forvejen blevet udsat, da Bieber blev testet positiv for corona i foråret. Han skal efter planen spille koncerter helt ind i 2023.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af