Premiere: Der sker noget helt særligt, når Faber sætter beatet ind

Premiere: Der sker noget helt særligt, når Faber sætter beatet ind
Faber. (Foto: Phie Beckett Stenbæk)

Sidste år debuterede danske Faber med albummet ‘Portrætter’, der blandt andet indeholdt ‘Alle os på landet’; den musikalske ækvivalent til et askebrændt glansbillede af et forhold, der fandt vej til vores liste over de bedste danske sange fra 2021.

Nu er Viola Faber tilbage med sin første single i 2022, og selv om ‘Helt okay’ fortsætter med at undersøge privatlivets korsveje, så er der en anden ro på spil.

»‘Helt okay’ handler for mig om momentet, hvor man står op for sig selv, vælger sig selv og finder en kæmpe ro i det valg. Det triste ligger i, at afslutninger altid er melankolske – men de er også smukke og åbner op for andre ting. Sangen er for mig som et menneske, der lykkeligt trækker sit eget vejr fuldt ind og ud«, fortæller Faber om sangen i en pressemeddelelse.

Det er helt okay at være ‘Helt okay’ efter et brud. Det er en del af livet.

»I solen er jeg majestætisk«, synger hun.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Musikalsk er der også nye tangenter på spil i forhold til de lydlige landskaber, der dominerede store dele af debutalbummet.

‘Helt okay’ er produceret i samarbejde med Fraads’ David Engelbrecht, og der sker noget ganske særligt, når det UK garage-lænende beat bryder ind.

Her forstår man, at det er en forløsende sang. At der bliver pustet ud.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af