Tobias Rahims nye single er en antikapitalistisk feberdrøm om at være en »luder i Dubai«

Tobias Rahims nye single er en antikapitalistisk feberdrøm om at være en »luder i Dubai«
Tobias Rahim.

Sig hvad du vil om Tobias Rahim – Danmarks nok største popstjerne lige nu – men han skriver ikke sange om de samme gamle, slidte emner.

Hans seneste single ‘Når mænd græder’ udforsker, hvordan maskuline følelser ofte gemmes væk bag hårde facader, og hvilke konsekvenser det har for mænd anno 2022.

Nu har han så udgivet sangen ‘Feberdrømmer Xx Dubai’, der er en form for antikapitalistisk drøm om at være en »luder i Dubai«, som myrder en rigmand og tager alle hans penge. »Jeg drømmer om at være fri økonomisk / udfolder mig erotisk«, lyder det et sted.

Der er også et spansksproget stykke dialog om ludere, banker og penge, samt en slutsekvens, hvor sangen bliver til ren dansefest.

Ja, vi sagde jo, at det her var en usædvanlig popsang.

‘Feberdrømmer Xx Dubai’ er Tobias Rahims tredje single i 2022 efter ‘Når mænd græder’ og storhittet ‘Mucki Bar’. Han har for nylig annonceret karrierens første arenaturné.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af