Tobias Rahim lader tårerne trille i musikvideoen til den nye single ‘Når mænd græder’

Tobias Rahim lader tårerne trille i musikvideoen til den nye single ‘Når mænd græder’
Tobias Rahim i 'Når mænd græder'-videoen. (Foto: PR)

Der er gang i den hos Tobias Rahim for tiden. I fredags landede den nye single ‘Når mænd græder’, i går annoncerede han en arenaturné, og i dag er der så kommet en musikvideo til førnævnte sang.

I videoen står Tobias Rahim i fuld soldateruniform i et militaristisk paradesetup, der ville gøre enhver diktator stolt. Der er både vajende flag, fræsende jetfly og bjerge i baggrunden, der ligner noget fra en gammel propagandaplakat. Til sidst rumsterer en hær afsted i baggrunden med tanks og det hele.

Men Rahims grædende ansigt – som diverse makeupartister løbende tørrer af – står i kontrast til den hårde, krigeriske scene, der udspiller sig omkring ham.

Altså ligesom i selve teksten til sangen, hvor uniformen står i modsætning til mænds indre følsomhed, smerte, sorg og PTSD og dermed bliver til et symbol på de mekanismer, der gør, at mænd ikke føler, de kan vise svaghed (eller knibe en tåre) uden assistance fra diverse rusmidler.

Videoen bliver dermed endnu et led i Tobias Rahims dekonstruktion af det arketypiske, maskuline ideal om the strong silent type.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af