Post Malone måtte afbryde koncert efter slemt fald på scenen

Post Malone måtte afbryde koncert efter slemt fald på scenen
Post Malone på Roskilde Festival. (Foto: Thomas Rasmussen/Soundvenue)

Post Malone er i fuld gang med den amerikanske del af sin Twelve Carat Gold-turné. Lørdag aften måtte han imidlertid stoppe sin koncert i St. Louis, da han var ude for et slemt fald på scenen.

Mens han spillede ‘Circles’, overså Post Malone et hul i scenen, som blev brugt til at transportere instrumenter under sangen. Det resulterede i, at musikeren faldt ned i hullet og slog sine ribben.

En række videoer fra koncerten viser Post Malones fald og de efterfølgende minutter, hvor musikeren bliver liggende på scenen, mens han bliver tilset af sit hold.

Til sidst måtte Post Malone forlade scenen, men han forsikrede publikum om, at han ville vende tilbage og færdiggøre koncerten. 15 minutter senere var han tilbage til scenen, mens han tog sig til ribbene. Han fortsatte koncerten, men måtte til sidst give fortabt før tid, skriver blandt andre TMZ.

Søndag aften delte Post Malone en video på sociale medier, hvor han kommenterede ulykken:

»Tak for jeres tålmodighed og for at bære over med en dum skid som mig. Når vi spiller den akustiske del af showet, bliver guitarerne ført ned i scenen, hvilket efterlader et stort hul i scenen. Så jeg går derover, drejer om hjørnet og slår mig. Det fik virkelig ram på mig«, siger Post Malone og fortsætter:

»Vi er lige kommet tilbage fra hospitalet og alt er godt. De har givet mig smertestillende medicin, så vi kan blive ved med at sparke røv på turnéen«.

Post Malone undskyldte desuden til de fremmødte i St. Louis, som han lovede at give et ekstra langt show næste gang, han gæster byen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af