Ice Cube mistede 64 millioner, fordi han nægtede at blive coronavaccineret

Ice Cube mistede 64 millioner, fordi han nægtede at blive coronavaccineret
Ice Cube og Kevin Hart i 'Ride Along 2' (Foto: PR)

Det kostede Ice Cube en del kolde kontanter, at han undlod at blive vaccineret mod corona.

I en ny episode af podcasten ‘Million Dollaz Worth of Game’ fortæller han, at han mistede en særdeles lukrativ rolle i komedien ‘Oh Hell No’ med Jack Black, fordi han nægtede at modtage vaccinen.

»Jeg afslog en film, fordi jeg ikke ville motherfucking vaccineres. Jeg sagde nej til ni millioner dollars. Jeg ville ikke have stikket. Fuck stikket. Og fuck jer alle sammen, fordi I forsøgte at få mig til at tage det. Jeg ved ikke, hvordan Hollywood har det med mig lige nu«, siger Ice Cube i podcasten ifølge Variety.

I podcasten foreslår en af værterne, at Ice Cube starter sit eget selskab, for at omgå Hollywood, hvilket rapper-skuespilleren bestemt ikke virker afvisende overfor: »Jeg arbejder på det. Jeg hustler. Jeg har en masse ting oppe i ærmet«.

Ice Cube har haft en lang skuespillerkarriere i film som ‘Boyz n the Hood’, ’22 Jump Street’ og ‘Ride Along’. Han medvirkede senest i filmen ‘The High Note’ fra 2020 med Dakota Johnson, men har tre film på tegnebrættet i de kommende år.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af