Nick Carter fra Backstreet Boys mindes sin afdøde bror Aaron til tårevædet koncerthyldest

Nick Carter fra Backstreet Boys mindes sin afdøde bror Aaron til tårevædet koncerthyldest
Aaron og Nick Carter i 2006. (Foto: Kristy Leibowitz/Getty Images)

Den forhenværende barnestjerne Aaron Carter – bror til Nick Carter fra Backstreet Boysblev fundet død i sit hjem over weekenden efter en lang kamp med misbrug og psykisk sygdom.

Og selvom forholdet mellem de to brødre ikke var gnidningsløst, benyttede Nick Carter alligevel lejligheden til at ære sin bror, da Backstreet Boys spillede koncert i O2 Arenaen i London over weekenden.

Deadline skriver, at billeder af Nick og Aaron blev projekteret op på bagtæppet, da boybandet spillede sangen ‘No Place’. Derefter tiltalte Kevin Richardson publikummet:

»Det her var den sidste single fra ‘DNA’-albummet, og det er en meget speciel sang for os, fordi den handler om familie. I aften er vi lidt tunge om hjertet, fordi vi har mistet et af vores familiemedlemmer i går«, sagde han fra scenekanten, mens publikum viste deres støtte til Carter.

Inden da kommenterede Nick Carter sin brors dødsfald i et længere opslag på Instagram:

»Mit hjerte er knust. Selvom min bror og jeg havde et kompliceret forhold, falmede min kærlighed til ham aldrig. Jeg har altid fastholdt håbet om, at han en dag, på en måde, ville få lyst til at gå en sund vej og endelig få den hjælp, han så desperat havde brug for«, skriver han og fortsætter:

»Nogle gange har vi lyst til at bebrejde nogen eller noget for et tab, men sandheden er, at afhængighed og psykisk sygdom er den egentlige skurk her. Jeg kommer til at savne dig mere, end nogen nogensinde vil vide, min bror. Jeg elsker dig Chizz. Nu kan du endelig få den fred, du aldrig kunne finde her på Jorden. Jeg elsker dig, lillebror«.

Carter-brødrenes turbulente forhold førte blandt andet til, at Aaron Carter fik tilhold mod at nærme sig broren Nick i 2019.

Aaron Carter har længe været udtalt om sin kamp med stofmisbrug og psykisk sygdom. I september i år var han på afvænning for femte gang i håb om at genvinde forældremyndigheden over sin etårige søn, som ifølge Variety blev anbragt hos hans forlovedes mor grundet bekymringer om vold i hjemmet og stofmisbrug.

Aaron Carter blev 34 år gammel.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af