Videopremiere: August Rosenbaum og Jadas ‘Hypnotized’ er skrevet med en britisk stjerne

De to danske musikere har udgivet en live-version af sangen fra Rosenbaums nye album, 'Songs People Together'.
Videopremiere: August Rosenbaum og Jadas ‘Hypnotized’ er skrevet med en britisk stjerne
Jada og August Rosenbaum. (Foto: PR)

PREMIERE. I oktober udgav August Rosenbaum det overraskende poppede album ‘Songs People Together’.

Rosenbaum er mest kendt som komponist og jazzpianist, men på den nye udgivelse er der deciderede popsange samt besøg af folk som kultrapperen Kool Keith, Coco O. og Jada.

Netop ‘Hypnotized’ med Jada er et af albummets højdepunkter – og nu har August Rosenbaum udgivet en live-session, hvor de to musikere spiller nummeret i en nedskaleret version.

Videoen er simpel og intim. Den minder næsten lidt om de bedroom-koncerter, der var populære under lockdown. Der er ikke så mange distraktioner. Musikken er i fokus.

»Jadas energi og udstråling er meget inspirerende for mig«, udtaler August Rosenbaum til Soundvenue. »Altid helt nede på jorden, og så sender hun én ud i universet på et splitsekund, lige så snart hun begynder at synge. Hun er bare helt utroligt god, jeg nyder virkelig vores samarbejde«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er desuden en anden interessant detalje ved den her sang, fortæller musikeren. Den er nemlig skrevet sammen med ingen ringere end Romy Madley Croft fra The xx.

»’Hypnotized’ var en demo, jeg tog med mig hjem efter at have besøgt min ven Robin Hannibal en uge i hans hus i Los Angeles. Romy fra The xx havde også været i huset til en session og været med til at lave det, der blev begyndelsen til ‘Hypnotized’.

»Sidenhen lavede vi sangen færdig sammen med Jada i min kælder i København. Så den er på en måde både et postkort fra Hollywood Hills og en fugtig kælder på Nørrebro, hvilket er nogle meget dejlige minder at have med«.

Skulle du i øvrigt få lyst til se de to musikere live, så spiller Jada i aften i Royal Arena, mens August Rosenbaum netop har annonceret en koncert i Bremen Teater den 1. april.

Til den koncert lover Rosenbaum i øvrigt, at tage særlige gæster med … gad vide, hvem de kunne være? Vi har i hvert fald ét kvalificeret gæt.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af