Hugo Helmig er død

Hugo Helmig er død
Hugo Helmig. (Foto: PR)

Hugo Helmig er død. Han blev 24 år gammel. Det bekræfter hans far, Thomas Helmig, på Instagram.

»På dit alt for korte livs sidste aften, sad vi to sammen i sofaen i din lejlighed. Vi spiste og så “Notting Hill” og vi snakkede og vi snakkede. Du var så fuld af håb, drømme og planer for fremtiden. Jeg var hos dig hele natten og mens du sov, gav dit lille hjerte op«, skriver Thomas Helmig blandt andet på Instagram.

»Men en engel fra himmelen viste sig for ham og styrkede ham«, skriver Hugo Helmigs mor, Renee Toft Simonsen, på Instagram.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Som søn af Thomas Helmig var Hugo nærmest født ind i musikbranchen og udgav allerede som teenager i 2017 sin debutsingle, ‘Please Don’t Lie’.

To år senere albumdebuterede han med ‘Juvenile’, der fik enorm succes. »Man kan ikke komme uden om, at Helmig synger vanvittigt godt«, skrev Soundvenues anmelder i den forbindelse. Det blev hans eneste album.

I oktober 2021 indstillede Hugo Helmig karrieren på ubestemt tid, da han var plaget af angst. Angsten havde tidlige i hans liv ført til et stofmisbrug, som han dog havde fået bugt med på det tidspunkt.

»Jeg ved, at jeg skuffer fans, mit band og alle dem, der arbejder med mig, men jeg føler ikke, at jeg har noget valg. Lige nu må jeg ofre det, jeg holder allermest af, nemlig musikken«, udtalte Hugo Helmig i 2021.

Den 19. november i år delte Hugo Helmig et opslag på Instagram, med hvad der angiveligt var et nyt nummer med titlen ‘The Ones That I Love’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af