Rihanna deler første video og billede af sin søn

Rihanna deler første video og billede af sin søn
Rihanna og ASAP Rocky til modeuge i Paris, 2018. (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Siden Rihanna og ASAP Rocky blev forældre for syv måneder siden, har internettet nysgerrigt ventet på, at parret ville dele billeder af deres barn.

Ventetiden var endelig ovre for de nysgerrige fans, da Rihanna i weekenden delte en video på TikTok af sin søn, der charmerer kameraet.

Rihanna og ASAP Rocky har endnu ikke delt sønnens navn med offentligheden, så nysgerrige babyelskere har stadig noget at se frem til.

I et interview med mediet Extra tidligere på året fortalte Rihanna, hvorfor hun ikke havde delt billeder af sin søn: »Vi har faktisk bare ikke fundet tid til det. Vi har bare levet«.

I oktober udgav Rihanna to singler i forbindelse med premieren på ‘Black Panther: Wakanda Forever’. Sangene markerede hendes første udgivelser i seks år, men var lidt af et antiklimaks.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Næste år skal Rihanna spille til det prestigiøse Super Bowl-halvlegsshow, men det betyder ikke nødvendigvis, at hun har et album på vej. Rihanna har tidligere bedt sine fans om at væbne sig med tålmodighed.

Alligevel håber vi på, at popstjernen lægger vejen forbi Roskilde Festival 2023.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af