Amerikansk medie kårer de største eksempler på nepotisme i hiphopverdenen – fra Jaden Smith til Travis Barkers søn

Amerikansk medie kårer de største eksempler på nepotisme i hiphopverdenen – fra Jaden Smith til Travis Barkers søn
Jaden Smith. (Foto: Edward Berthelot/GC Images)

En af tidens mest betændte diskussioner i Hollywood har bredt sig til hiphopverdenen.

Det drejer sig om den såkaldte nepo baby-debat, der har raset, siden New York Magazine kort før jul udpenslede filmbranchens alment kendte hang til nepotisme i en større artikel.

Men nepotisme er selvfølgelig ikke forbeholdt Hollywood, og nu følger magasinet Complex trop med en lignende artikel, der stiller skarpt på hiphoppens nepo babies.

Her finder vi et par oplagte eksempler som Jaden Smith (søn af Will og Jada Pinkett Smith) og Landon Barker (søn af Travis Barker og modellen Shanna Moakler), der unægteligt begge har nydt godt af forældrenes status.

Coi Leray, der er et af de seneste års større gennembrud på hiphopscenen, er også med på listen – hendes far er Benzino, der var medejer af det toneangivende hiphopmagasin The Source.

Et andet iøjnefaldende eksempel på en rap-nepo baby er den afdøde N.W.A-rapper Eazy-E’s søn, der simpelthen har taget kunstnernavnet Lil Eazy-E.

Men listen byder også på et par andre, knap så åbenlyse eksempler. Blandt andre Lil Peep-samarbejdspartneren Lil Tracy, som er søn af Ishmael Butler fra Digable Planets og Cheryl ‘Coko’ Gamble fra SWV.

Se hele Complex’ liste her.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af