Tobias Rahim bliver skudt af en narkopusher på ny single – lyt til ‘Alive Alive Alive’

Tobias Rahim bliver skudt af en narkopusher på ny single – lyt til ‘Alive Alive Alive’
Tobias Rahim. (Foto: Noemi Kapusy/PR)

Han holdt, hvad han lovede.

I går annoncerede Tobias Rahim, at han ville »fuldende« ‘Når sjælen kaster op’, og udgive albummets sidste sang, ‘Alive Alive Alive’, som hidtil ikke har kunnet afspilles. Nu er dét nummer landet på diverse streamingtjenester, og det er altså en sang med smæk på.

‘Alive Alive Alive’ er en storladen popsmasker, der handler om, at Tobias Rahim har en flirt med en kvinde, hvis ekskæreste er en farlig narkopusher.

»Mine venner siger, det er en dårlig idé / at blive ved med at danse med dig / min venner siger, det er en dårlig idé / vil du kneppe eller være alive, alive, alive«, synger Rahim.

Til sidst i sangen er der pistolskud og politisirener, hvorefter popstjernen synger om at være i »afterlife«. Dramatisk!

‘Alive Alive Alive’ er Tobias Rahims første nye sang i 2023, men hans allerede anden video. For kun få dage siden udgav han en musikvideo til ‘Taber mig i dig. Føler vi ku vinde’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af