Diddy skal betale Sting over 30.000 kroner om dagen resten af sit liv

Diddy skal betale Sting over 30.000 kroner om dagen resten af sit liv
P. Diddy på Cannes Film Festival i 2012. (Foto: Gareth Cattermole/Getty Images)

OPDATERING 10/4 2023: Diddy har siden trukket i land med kommentaren om en livslang bødestraf til Sting.

De fleste ville nok ærgre sig en hel del, hvis de blev idømt en bødestraf på 5000 dollars (godt og vel 34.000 kroner) dagligt resten af deres liv.

Men sådan har rapper-mogulen Sean ‘Diddy’ Combs det umiddelbart ikke.

Rapperen har siden 1997 været tvunget til at betale Sting 5000 dollars dagligt – og det kan han se frem til at gøre resten af sit liv.

Bøden skyldes, at han samplede The Polices ørehænger ‘Every Breath You Take’ på sin hyldest til afdøde The Notorious B.I.G., ‘I’ll Be Missing You’ fra 1997. Uden at spørge om lov, vel at mærke.

Diddy italesatte bødestraffen på Twitter, da en video fra 2018 af Sting, der omtaler det ulovlige sample, dukkede op til overfladen på sociale medier.

I videoen siger Sting, at Diddy betaler ham 2000 dollars om dagen resten af sit liv. Hvilket Diddy så sig nødsaget til at rette: »Nej, 5000 dollars om dagen! Kærlighed til min bror Sting«, skrev rapperen på Twitter.

Grunden til, at Diddy tager så let på den ellers klækkelige bødestraf, skal nok findes i hans imponerende formue. I 2022 anslog Forbes, at Diddy var god for over én milliard dollars.

I den kontekst er 5000 dollars om dagen nok ikke meget mere end en dråbe i havet. Og hey, Diddy spurgte faktisk om lov til at bruge sangen, fortæller Sting. Det skete bare på bagkant.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af