Frank Ocean får hug for kaotisk Coachella-koncert

Frank Ocean får hug for kaotisk Coachella-koncert
Frank Ocean under sin Coachella-koncert i 2012. 11 år senere vender han i 2023 tilbage til festivalen. (Foto: Paul R. Giunta/Getty Images)

Inden weekenden havde Frank Ocean ikke optrådt live siden 2017, så der var store forventninger forud for Oceans stort anlagte headliner-koncert på Coachella i søndags.

Spørger man det anerkendte underholdningsmagasin Variety, blev de dog ingenlunde indfriet.

Magasinet beskriver koncerten som »rodet, slap og en nærved-katastrofe, der formodentlig vil gå over i historien som en af de mest polariserende koncerter i Coachellas historie«.

Musikmediet Rolling Stone skriver, at første advarselslampe allerede blinkede, da det kort inden koncerten blev offentliggjort, at den ikke ville blive livestreamet.

Dernæst var Frank Ocean forsinket i over en time, hvilket angiveligt medførte, at Oceans koncert også sluttede abrupt i den anden ende, da Coachella har en skarp bagkant ved midnat.

Fans beskriver desuden, at Ocean gemte sig på scenen og dårligt kunne ses på de opstillede storskærme. Desuden bemærker flere medier, at han ikke sang med på en række sange, og at koncerten blandt andet bød på en pludselig midtsektion af DJ Crystal Mess.

Rolling Stone har siden udgivet en artikel baseret på udtalelser fra anonyme kilder tæt på produktionen, som fortæller, at Ocean fik en ankelskade under prøverne til koncerten.

Det medførte angiveligt, at Ocean var nødt til at omlægge sit sceneshow i sidste øjeblik, hvilket ledte til forsinkelsen og et lidt amputeret sceneshow. Nogle kilder siger desuden, at Ocean faktisk spillede i længere tid end oprindeligt planlagt.

Frank Ocean er på igen som hovednavn på Coachella i den kommende weekend. Vi krydser fingre for, at koncerten går bedre i denne omgang – og at den rent faktisk bliver livestreamet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af