Rapper G Herbo erkender sig skyldig i svindel – risikerer 25 år i fængsel

Rapper G Herbo erkender sig skyldig i svindel – risikerer 25 år i fængsel
G Herbo til BET Awards 2023. (Foto: Johnny Nunez/Getty Images for BET)

Rapperen G Herbo har fredag erkendt sig skyldig i at have begået omfattende svindel med kreditkort. Det skriver Deadline.

I retten i Massachusetts erkendte G Herbo, der går under det borgerlige navn Herbert Randall Wright III, at han i årevis har brugt stjålne kreditkortoplysninger til at finansiere sin ekstravagante livsstil.

Svindlen har blandt andet finansieret hans designerhunde, brug af privatfly samt leje af dyre biler og luksuriøse ferieboliger, som han har brugt i sin selvpromovering på sociale medier.

Anklagemyndigheden hævder, at G Herbo var en del af en større svindelkonspiration, der hæfter for op mod 1,5 millioner dollars. Han menes blandt andet at have været i ledtog med sin promoter Antonio Strong, der også skal for retten.

Som del i sin aftale med anklagemyndigheden skal G Herbo tilbagebetale de op mod 140.000 dollars, han personligt har svindlet for. Han er også anklaget for at have begået svindel og have givet falske vidneudsagn. Til gengæld er anklager om alvorligt identitetstyveri frafaldet.

Rapperen risikerer op mod 25 år i fængsel. Der forventes at falde dom i sagen 7. november.

G Herbo udgav sit debutalbum ‘Humble Beast’ i 2017. Han har siden figureret i toppen af Billboards hitliste op til flere gange. Hans seneste album ‘Survivor’s Remorse’ udkom sidste år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af