Pikmålingskonkurrence mellem Elon Musk og Mark Zuckerberg var Grimes’ idé

Pikmålingskonkurrence mellem Elon Musk og Mark Zuckerberg var Grimes’ idé
Elon Musk og Grimes. (Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

Hvad kunne være federe end, at to af verdens største techdirektører tager en knytnævekamp?

Såmænd, at de dropper fedtspilleriet, og simpelthen bare sammenligner, hvem der er… længst.

Det var i hvert fald budskabet i et viralt tweet fra Elon Musik, hvor han foreslog, at han og Mark Zuckerberg tog en »bogstavelig pikmålingskonkurrence« i forbindelse med den konflikt, der ser ud til at være mellem de to rigmænd.

En mildest talt bizar idé, der aldrig blev til noget – gudskelov. Til gengæld ved vi nu mere om, hvor det skøre indfald kom fra.

I et interview med Wired beskriver Grimes — der foruden at være musiker også er Elon Musks eks og har to børn med ham — at tweetet var hendes idé.

»Jeg var sådan: Hvorfor kommer I ikke til sagen, og hiver en lineal frem? Jeg troede ikke, han ville tweete det«, forklarer hun.

Musk og Zuckerberg er for tiden ude i en større fejde, som blandt andet skyldes, at Zuckerbergs nye platform, Threads, udfordrer Twitter, der er ejet af Musk. Senest har begge flirtet med idéen om at løse deres uenigheder med en vaskeægte cage fight i MMA-stil.

Den idé er Grimes ikke fan af: »Jeg ville foretrække, at det ikke skete. Jeg elsker gladiatorkampe, men at se dine børns far i en fysisk slåskamp er ikke den fedeste følelse«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af