Grimes tager Lizzo i forsvar efter anklager om chikane

Grimes tager Lizzo i forsvar efter anklager om chikane
Grimes til Met Gala 2021. (Foto: Theo Wargo/Getty Images)

Grimes har over weekenden delt sin støtte til Lizzo, efter at popstjernen er blevet anklaget for chikane, udskamning og at fostre et usundt arbejdsmiljø af tre af hendes tidligere dansere.

På Twitter skriver Grimes: »Jeg elsker Lizzo. Jeg siger ikke, at jeg ikke tror på folk, når der sker slemme ting, men jeg havde dansere, der blev mishandlet på min vagt på måder, jeg ikke fandt ud af før langt senere. Måske er der sket noget slemt. Men loyalitet betyder noget for mig. Lizzo var venlig over for mig og andre i et årti, før hun blev ‘cool’, og hun udviste hensyn over for mig, da alle var ligeglade«.

Hun fortsætter: »Jeg har altid kun set eksemplarisk opførsel fra hende, især da alle hadede mig, og hun var på toppen af verden. Der var ingen grund til, at hun rakte ud til mig, ud over for at være et godt menneske. Det er bare min mening«.

»Jeg kan huske, at jeg var så glad, da hun eksploderede første gang, fordi jeg aldrig havde oplevet en så beundringsværdig person blive berømt i musikbranchen. Jeg har svært ved at tro, at hun skulle have ændret sig så radikalt. Jeg er træt af en kultur, der forsøger at ødelægge sine største dyder. Lizzo er fantastisk«, afslutter Grimes.

Lizzo har benægtet alle anklagerne, som hun beskriver som »falske påstande«.

Hun har videre udtalt: »De her sensationslystne historier kommer fra tidligere ansatte, der allerede har indrømmet offentligt, at de fik at vide at deres adfærd under turnéen var upassende og uprofessionel«.

For nogle dage siden hyrede hun den berømte forsvarsadvokat Marty Singer, der blandt andet har forsvaret Johnny Depp og Bill Cosby.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af