Beyoncé var nærmest uigenkendelig til forpremieren på ny koncertfilm – se billedet

Beyoncé var nærmest uigenkendelig til forpremieren på ny koncertfilm – se billedet
Beyoncé. (Foto: Mason Poole/Parkwood Media/Getty Images for Atlantis The Royal)

I weekenden var der forpremiere på Beyoncés imødesete ‘Renaissance’-koncertfilm, men det var ikke selve filmen, der løb med opmærksomheden til den stjernespækkede visning i Samuel Goldwyn Theater i Beverly Hills.

I stedet kredsede snakken om Beyoncé – eller nærmere bestemt sangerens hår, der i dagens anledning var blevet farvet glinsende sølv, som tilhørte hun Targaryan-slægten i ‘Game of Thrones’.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

At dømme ud fra kommentarfeltet til Beyoncés Instagram-opslag er meningerne om hendes nye look blandede.

Flere brugere pointerer eksempelvis, at det ligner, Beyoncé er hvid, mens andre mener, at det metalliske hår og den matchende Versace-kjole får sangeren til at ligne Kim Kardashian.

‘Renaissance: A Film by Beyoncé’ får global premiere på fredag den 1. december, og samme dato kan filmen også ses i en lang stribe danske biografer.

Filmen skildrer ‘Renaissance’-turnéens rejse fra sin start i Stockholm – som vi tildelte fem stjerner – til sin slutning i Kansas City, USA.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af