Billie Eilish åbner op om sit forhold til køn: »Jeg har aldrig følt mig som en kvinde«

Billie Eilish åbner op om sit forhold til køn: »Jeg har aldrig følt mig som en kvinde«
Billie Eilish. (Foto: Koury Angelo/Getty Images)

Billie Eilish har kæmpet med at føle sig som en kvinde. Det fortæller hun om i et stort nyt interview i Variety, hvor hun beskriver sit forhold til gængse pige- og kvinderoller.

»Jeg har aldrig rigtig følt, at jeg kunne relatere særlig godt til piger«, fortæller hun. »Jeg har aldrig følt mig som en kvinde, for at være helt ærlig over for dig. Jeg har aldrig følt mig attraktiv. Jeg har aldrig følt mig feminin«.

Eilish forklarer, at hun bruger hun/hende-pronominer, selvom hun »aldrig har følt sig som en pige«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hun fortæller også, hvordan hun også kan føle sig tiltrukket af kvinder:

»Jeg elsker dem så meget. Jeg elsker dem som mennesker. Jeg er tiltrukket af dem som mennesker. Jeg er virkelig tiltrukket af dem … jeg er fysisk tiltrukket af dem. Men jeg er også så skræmt over dem og deres skønhed og deres tilstedeværelse«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af