Billie Eilish langer ud efter »kvindehadende weirdos«, der kritiserer hendes nye stil: »I er i sandhed idioter«

Billie Eilish langer ud efter »kvindehadende weirdos«, der kritiserer hendes nye stil: »I er i sandhed idioter«
Billie Eilish til Met Gala. (Foto: Jeff Kravitz/FilmMagic)

Billie Eilish er træt af folk, der kritiserer udviklingen af hendes tøjstil, uanset hvad hun gør.

I en række Instagram Stories langer Eilish ud efter alle dem, der først kritiserede hende for klæde sig for »drenget«, og dernæst beskyldte hende for at sælge ud, da hun begyndte at klæde sig mere feminint.

»Jeg brugte de første fem år af min karriere på at blive fuldkommen udslettet, fordi jeg var drenget og klædte mig, som jeg gjorde. Jeg fik konstant at vide, at jeg ville være lækrere, hvis jeg opførte mig som en kvinde«, skriver Eilish på Instagram og fortsætter:

»Nu hvor jeg endelig føler mig tilpas nok til at have noget feminint eller tætsiddende på, får jeg at vide, at jeg har forandret mig og solgt ud. ‘Hvad skete der med hende? Åh gud, det er ikke den samme Billie, hun er ligesom alle de andre’. I er i sandhed idioter. Jeg kan godt være begge dele. Giv kvinder lov til at eksistere!«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I et nu slettet opslag skriver hun videre, at kvinder er »multifacetterede«, selvom det nok vil komme som et chok for nogle. »Tro det eller ej: Kvinder kan være interesserede i flere ting«.

Hun afslutter med at bede sine haters om at »sutte min pik og nosser, I kvindehadende weirdos«.

Eilish har længe været udtalt modstander af enhver form for bodyshaming og har i flere interviews fortalt om, hvordan offentlighedens fokus på hendes krop har lagret sig psykisk hos hende, og hvordan hun har forsøgt at tage kontrollen tilbage.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af