Cassie og Diddy indgår forlig – blot én dag efter anklager om voldtægt, tvang og sexhandel

Cassie og Diddy indgår forlig – blot én dag efter anklager om voldtægt, tvang og sexhandel
Diddy og Cassie i 2018. (Foto: Kevin Mazur/MG18/Getty Images for The Met Museum/Vogue)

Blot én dag efter sit medieombruste sagsanlæg mod hiphopmogulen og ekskæresten Diddy har r’n’b-artisten Cassie nu indgået et forlig med ham. Det skriver Deadline.

Cassie sagsøgte torsdag Diddy, som hun dannede par med i årene 2007 til 2018, for voldtægt, sexhandel samt fysiske og psykiske overgreb. Rapperen benægtede alle anklagerne.

Søgsmålet beskrev blandt andet, at Diddy i 2018 brød ind i Cassies hjem og voldtog hende. Gennem det lange forhold skulle han desuden have slået og sparket hende flere gange hvert år samt have tvunget hende til at have sex med mandlige sexarbejdere.

Cassies advokat fortalte til Deadline, at Diddy angiveligt forsøgte at få Cassie til ikke at offentliggøre anklagerne ved at tilbyde hende et ottecifret pengebeløb, hvilket hun afslog. Nu har parterne imidlertid fundet en løsning på sagsanlægget.

»Jeg har besluttet at løse denne sag i mindelighed på betingelse af, at jeg har en vis grad af kontrol«, siger Cassie til Deadline. »Jeg vil gerne takke min familie, fans og advokater for deres urokkelige støtte«.

Diddy tilføjer i en udtalelse til Deadline: »Vi har besluttet at løse denne sag i mindelighed. Jeg ønsker Cassie og hendes familie alt det bedste«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af