Doja Cat interviewer sig selv og tager tykt pis på sine kritikere i syret satirevideo

Doja Cat interviewer sig selv og tager tykt pis på sine kritikere i syret satirevideo
Doja Cat. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images for TIME)

Doja Cat har flere gange vist, at hun er fuldstændig ligeglad med, hvad omverden tænker om hende. Det sætter hun en tyk streg under med en ny video, hvor hun interviewer sig selv.

Videoen, som Complex har beskrevet, udspiller sig i et talkshow-studie med Doja Cat i både gæsten og værtens rolle. Sidstnævnte kalder sig Scarlet, som også er titlen på rapperens nye album.

Meget lidt bliver taget seriøst i videoen, hvor Doja Cat eksempelvis svarer på, hvorfor hun på et tidspunkt barberede alt sit hår af.

»Nogle folk sagde, at fordi du barberede dine øjenbryn og dit hoved, så er det fordi, du er skør?«, spørger værten, hvortil Doja svarer:

»Jeg barberer ikke min vagina. Der er så meget hår, at jeg kunne have flettet det. Jeg er ikke en hårstylist. Det er jeg bare ikke. Så det er ikke muligt for mig at komme, hvilke er et problem«.

Doja giver også værten en langt ude grund til, at hun mistede omkring en halv million følgere tidligere i år, efter at have svinet sine fans på nettet.

»Fordi jeg postede et billede af Whoopi Goldbergs brystvorter på Instagram. Fordi de er ret sexede«, siger hun i videoen, som kan ses i sin helhed herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af