Taylor Swift udskyder koncert efter tragisk dødsfald blandt publikum

Taylor Swift udskyder koncert efter tragisk dødsfald blandt publikum
Taylor Swift på sin 'Eras'-turné. (Foto: Kevin Mazur/Getty Images for TAS Rights Management)

Fredag aften døde 23-årige Ana Clara Benvides på tragisk vis før en Taylor Swift-arenakoncert i brasilianske Rio de Janeiro, som for tiden er ramt af en voldsom hedebølge.

Den unge fan befandt sig i arenaen Olímpico Nilton Santos, hvor hun var kommet tidligt for at få en god plads. Inden koncerten nåede at gå i gang, besvimede Benvides. Senere døde hun af hjertestop på hospitalet.

Den unge fans død har fået Taylor Swift til at udskyde sin koncert den følgende dag i samme arena, skriver The Wrap.

I en Instagram-story kommenterer popstjernen beslutningen:

»Jeg skriver dette fra mit omklædningsrum i arenaen. Det er blevet besluttet, at udskyde aftenens (lørdag, red.) koncert på grund af de ekstreme temperaturer i Rio«, skriver Taylor Swift. »Mine fans, mine med-performere og mit crews sikkerhed og velbefindende skal og vil altid komme først«.

Temperaturen i arenaen føltes ifølge den lokale avis Folha de S. Paulo som 140 grader fahrenheit, svarende til 60 grader celsius. Avisen melder, at omkring 1000 mennesker besvimede i arenaen, hvor det ikke var tilladt at medbringe egne drikkevarer.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af