»Det er så deprimerende«: Lil Wayne er ikke fan af André 3000’s nylige interview-kommentarer

»Det er så deprimerende«: Lil Wayne er ikke fan af André 3000’s nylige interview-kommentarer
Lil Wayne. (Foto: Greg Doherty/Getty Images for 2K)

Det førte til en del hævede øjenbryn, da den tidligere Outkast-rapper André 3000 i sidste måned begav sig ud i et stilskift ved at droppe hiphoppen og i stedet udgav et eksperimentelt fløjtealbum.

Den artistiske kovending skete, fordi André 3000 ifølge sig selv føler sig for gammel til at rappe. Og den forklaring er hans kollega Lil Wayne ikke glad for.

I udsendelsen ‘Young Money Radio’ på Apple Music kritiserer Lil Wayne en udtalelse, som André 3000 var kommet med i en GQ-artikel i optakten til sit nye album.

Her sagde André 3000, at han »ikke har noget at rappe om« i en alder af 48.

»Ting, der sker i mit liv, er irrelevante. Hvad taler man om? ‘Jeg fik en tarmskylning’. Hvad rapper man om? ‘Mit syn er ved at blive dårligt’«, lød det blandt andet fra ham.

Den attitude synes 41-årige Lil Wayne er »så deprimerende«. Han forklarer gæsten Tyga, at han er lodret uenig i, at man ikke har noget at rappe om, når man bliver ældre.

»Jeg har alt at tale om«, siger Lil Wayne. »Jeg tænkte, at det måske ville markere en karrieremæssig nedtur for mig at sige det, fordi man i vores alder kan virke afskåret fra nutidens musik«.

Lil Waynes metode er enkel: »Jeg går bare ind i mit lille hul, og elsker det, jeg laver«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Lil Wayne har seneste været aktuel med ‘Welcome 2 Collegrove’, som er et fællesalbum med 2 Chainz.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af