Diddy sagsøgt for gruppevoldtægt – nu reagerer musikeren på anklagerne

Diddy sagsøgt for gruppevoldtægt – nu reagerer musikeren på anklagerne
Diddy. (Foto: Roy Rochlin/Getty Images)

Der bliver ved med at komme nye sager mod Diddy.

I november anklagede musikerens ekskæreste, sangeren Cassie, ham for blandt andet voldtægt i en sag, der endte i et forlig. Siden er yderligere to kvinder stået frem med søgsmål.

Nu er Diddy blevet anklaget for at have deltaget i en gruppevoldtægt af en 17-årig i 2003.

I den nye sag hævdes det, at Diddy var med til at sexhandle og voldtage en gymnasieelev sammen med Harve Pierre, der var præsident i Diddys pladeselskab, Bad Boy Records.

Det rapporterer Pitchfork.

Efter de nye anklager har Diddy publiceret følgende udtalelse:

»Nok er nok. De seneste uger har jeg været tavs, mens folk forsøgte at snigmyrde min karakter, ødelægge mit ry og mit eftermæle. Væmmelige anklager er blevet fremsat mod mig af folk, der leder efter en hurtig lønningsdag. Lad mig være helt tydelig: Jeg har ikke gjort nogen af de frygtelige ting, der bliver hævdet. Jeg vil kæmpe for mit navn, min familie og for sandheden«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af