Hør 25 af årets største hits i et kæmpemæssigt mashup

Hør 25 af årets største hits i et kæmpemæssigt mashup
Taylor Swift og Beyonce. (Foto: John Shearer/Getty Images for TAS)

DJ Earworm har gjort sig selv til et onlinefænomen ved at afslutte hvert år ved at samle adskillige af årets største hits i et tætpakket mashup. Denne mashup-serie hedder ‘United States of Pop’, og 2023-udgaven er netop landet.

Årets udgave byder på 25 forskellige sange, der har domineret på de amerikanske hitlister det seneste år. Det kommer ikke som den store overraskelse, at Taylor Swift har hele tre sange repræsenteret, når man tænker på det år, hun har haft. Lige bag hende er The Weeknd, SZA og country-superstjernen Morgan Wallen, der hver især har to sange med i mashuppet.

Det er værd at bemærke, at ikke alle sangene er fra 2023, men blot har været hits i løbet af året. Det betyder ikke kun 2022-sange som Zach Bryans ‘Something in the Orange’ og SZA’s ‘Kill Bill’, men også markant ældre sange, der blev genoplivet til fornyet hitlistesucces i år.

Således byder mashuppet på Taylor Swifts 2019-sang ‘Cruel Summer’, Miguels 2010-sang ‘Sure Thing’ og The Weeknds 2016-sang ‘Die For You’ – sidstnævnte dog repræsenteret med 2023-remixet, hvor Ariana Grande giver gæstevokaler.

Mashuppets omkvæd er ganske kløgtigt bygget op om omkvædet fra Miley Cyrus’ ‘Flowers’, der er skåret så hver linje er et svar på en linje fra en anden musiker. Eksempelvis rapper Toosii linjen »You want somebody to come bring you flowers«, inden Cyrus erklærer, at det kan hun altså sagtens selv finde ud af.

Sange samplet i ‘United States of Pop 2023’:
Bailey Zimmerman ‘Rock And A Hard Place’
Beyoncé ‘Cuff It’
Chris Brown ‘Under The Influence’
David Guetta & Bebe Rexha ‘I’m Good (Blue)’
Doja Cat ‘Paint The Town Red’
Jelly Roll ‘Need A Favor’
Lil Durk feat. J. Cole ‘All My Life’
Lil Uzi Vert ‘Just Wanna Rock’
Luke Combs ‘Fast Car’
Metro Boomin feat. The Weeknd & 21 Savage ‘Creepin’
Miguel ‘Sure Thing’
Miley Cyrus ‘Flowers’
Morgan Wallen ‘Last Night’
Morgan Wallen ‘Thinking ‘Bout Me’
Olivia Rodrigo ‘Vampire’
PinkPantheress feat. Ice Spice ‘Boy’s A Liar Pt. 2’
Rema feat. Selena Gomez ‘Calm Down’
SZA ‘Kill Bill’
SZA ‘Snooze’
Taylor Swift ‘Cruel Summer’
Taylor Swift ‘Lavender Haze’
Taylor Swift ‘Karma’
The Weeknd feat. Ariana Grande ‘Die For You’
Toosii ‘Favorite Song’
Zach Bryan ‘Something In The Orange’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af